Foto: Olof Olsson

RSS

Mistra Innovations webbplats finns också i RSS-format. RSS gör det möjligt för dig att prenumerera på kortfattade nyheter som levereras till dig automatiskt.
Hur kan jag använda RSS?
Du kan exempelvis få nyhetsrubriker från Mistra Innovations webbplats automatiskt uppdaterade i en RSS-läsare. Är du mer kunnig i programmering kan du även importera nyhetsrubriker direkt till din webbplats.

Hur går det till?
Oberoende på hur du väljer att presentera RSS-strömmarna kommer du att få en kortvariant av artikeln i form av rubrik och/eller ingress skickad till din webbplats eller webbläsare för varje ny artikel som publiceras på Mistra Innovations webbplats. Vill du läsa mer om något kan du klicka dig vidare till artikeln i fullformat på webbplatsen. I RSS-läsaren kan du också ställa in hur ofta programmet ska leta efter nyheter och hur de ska presenteras på din skärm.

Vad behöver jag göra för att kunna ta emot RSS?
För att kunna ta emot RSS-strömmar behöver du använda en webbläsare som stödjer RSS eller installera en separat RSS-läsare. När du har installerat programmet lägger du till de strömmar du vill prenumerera på.

Hur får jag använda de RSS-strömmar som finns på Mistra Innovations webbplats?
Mistra Innovations RSS-strömmar är till för personlig och icke-kommersiell användning om inte Mistra Innovation har gett tillåtelse till annan användning. Det ska tydligt framgå att Mistra Innovation är källan.

Använd nedanstående adress för att hämta Mistra Innovations nyheter:
De tio senaste nyheterna från Mistra Innovation

Senast ändrad: 2011-11-08
Nyheter